top of page
Image by Nikita Vantorin

Vragen & antwoorden

Onderstaand nog een aantal antwoorden op vragen die ondernemers eerder aan mij hebben gesteld.

 

Heb je nog andere vragen dan mag je me natuurlijk ook altijd even bellen of appen.

Waarom gebruik maken van de diensten van online-business-support?

Als online-business-manager ben ik flexibel inzetbaar. Jij laat mij alleen voor jou werken als het nodig is. Dat kan incidenteel of structureel zijn voor een aantal uren in de week. De flexibele inhuur en de uitbetaling per uur zorgt ervoor dat je alleen betaald voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

 

Het werken op afstand en het gericht  indelen van de uren maken het samenwerken ontzettend efficiënt.

 

Je betaald alleen voor de uren die je echt nodig hebt. Als jij iemand in dienst hebt, betaal je elke maand een vast salaris. Je betaalt dan dus ook in de rustigere periodes gewoon het volle salaris. Als jij gebruik maakt van mijn diensten, dan huur je mij in de rustigere periodes gewoon minder in.

 

Je hebt geen personeelskosten, zoals ziektekosten, vakantiegeld, sociale verzekeringen of andere verplichte premies. Dit regel ik allemaal zelf. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkelingen door het volgen van trainingen en opleidingen.

 

Je huurt me in op uurbasis voor een bepaalde tijd met ontbindende voorwaarden. Er is dus geen financieel risico.

 

Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer en weet zodoende heel goed hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Hoe het voelt en het allemaal in elkaar steekt.

 

Ik ken de valkuilen en weet wat er allemaal bij komt kijken. Hierdoor begrijp ik jouw situatie beter en is het makkelijker om met je mee te denken.

Is het niet heel duur om jou in te schakelen?

Vergelijk je eigen uurtarief met dat van mij en reken uit wat je winst is. De werkzaam-heden die ik voor jou verricht, besparen jou veel tijd. Jouw kostbare tijd kun je maar één keer gebruiken. Stel jezelf eens de vraag: “Wat is mijn tijd waard?” Wat zou je kunnen bereiken als je 4 uur per week meer tijd had? Stel je voor dat ik elke week deze 4 uur voor jou kan vrijmaken? Wat betekent dat dan?

Jouw uurtarief is bv. 95 euro per uur.  Door bepaalde werkzaamheden uit te besteden, kun je de nodige tijd en dus ook geld besparen. Deze werkzaamheden kosten je per week zo ongeveer 8 uur. Een hele werkdag dus. Wanneer je dit per maand gaat uitrekenen kom je 32 uur aan werkzaamheden die door jou gedaan moeten worden. Dat is in dit voorbeeld 32 x 95 euro =  3.040 euro.

Deze werkzaamheden gaan grotendeels ten kosten van tijd die je zou willen besteden aan de groei van je bedrijf, of relatiebeheer of gezellig een avondje met je gezin.

 

Wanneer je mij inhuurt voor deze werkzaamheden kost dit 32 x 57 euro = 1.824 euro.

 

Kortom je bespaart 3.040 – 1.824 = 1.216 euro. De investering verdient zich meteen terug. En daarnaast komt er elke maand  32 uur tijd vrij om anders in te vullen.

Werk je ook op lokatie?

Dat kan zeker.

 

In de regio Den Haag en het Westland is dat zeker mogelijk. Andere regio's zijn bespreekbaar.

 

Bij aanvang van een opdracht kan ik bijvoorbeeld starten bij jou op locatie en dan steeds meer op afstand gaan werken.

 

Wil je liever dat ik standaard bij jou op locatie werk? Kan ook.

 

Een combinatie van beide is ook bespreekbaar als de werkzaamheden dat toelaten tenminste.

 

Wat het beste past bespreken we samen.

 

Ik werk overigens zelf hoofdzakelijk vanuit mijn eigen kantoor aan huis. Voor de afwisseling werk ik zo af en toe op een flexplek in Den Haag.

Is een online-business-manager voor elke onderneming geschikt?

Absoluut.

 

Voor iedereen die het te druk heeft. Of dit nu structureel of incidenteel is. Maakt niet uit of je nu werkzaam bent in een kleine of grotere onderneming. Ook ZZP-ers en ondernemers uit het MKB maken gebruik van de diensten van online-business-support.

Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. En hoe ik daarbij kan helpen.

Schroom niet om contact op te nemen om vrijblijvend te bespreken of mijn dienstverlening bij jouw onderneming past.

Als ik het nu niet makkelijk vind om werkzaamheden uit handen te geven?

​Werkzaamheden uitbesteden, betekent juist de regie terugkrijgen over je de indeling van je tijd!

 

Werkzaamheden uitbesteden, is een slimme keuze om als ondernemer te (blijven) groeien. Groeien in alle opzichten van het ondernemerschap maar ook als mens.

Plan een vrijblijvend gesprek met me in om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ik denk graag met je mee!

bottom of page