top of page

Hoe ik als online-business-manager ondernemers adviseer en ondersteun.

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023

De uitdagingen van drukke ondernemers en hoe ik als online business manager kan helpen.


Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je bent bezig met het ontwikkelen van producten of diensten, het werven van klanten en het managen van je bedrijfsprocessen. Je wilt groeien met je bedrijf, maar tegelijkertijd ook de dagelijkse zaken goed regelen. Al deze taken kunnen overweldigend zijn, zeker als je ook nog eens worstelt met tijdgebrek en stress.


Je hebt behoefte aan iemand die met je meedenkt en die jou kan ontzorgen. Als Online Business Manager (OBM) kan ik jou deze ondersteuning bieden. Ik help je om te groeien en succesvol te worden, ongeacht de branche waarin je actief bent. Gelukkig sta je er dus niet alleen voor!


In deze blogpost leg ik uit wat een OBM doet en hoe ik als OBM ondernemers kan helpen bij het runnen van hun bedrijf.


Wat doet een Online Business Manager?


Een OBM is een professional die ondernemers helpt bij het runnen van hun bedrijf. Een OBM is iemand die een brede kennis heeft van verschillende aspecten van bedrijfsvoering, zoals sales, marketing, financiën, HR, projectmanagement, enzovoort. Het verschil tussen een OBM en een VA (virtuele assistent) is dat een OBM strategisch adviseert en de ondernemer helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen.


Als OBM ben je verantwoordelijk voor het overzien van de dagelijkse activiteiten van een bedrijf, het beheren van het team en het ontwikkelen en implementeren van een strategie om het bedrijf te laten groeien. Je zorgt ervoor dat het bedrijf soepel en efficiënt verloopt en dat de ondernemer zich kan concentreren op de kernactiviteiten van het bedrijf.


Wat doe ik als Online Business Manager?


In mijn rol als OBM help ik ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. Het maakt niet uit of het gaat om een online business of een traditionele onderneming, ik ben er om te helpen. Mijn belangrijkste taak is het ondersteunen en adviseren van ondernemers op het gebied van sales, juridische aangelegenheden en office management.


Hoe ik als OBM kan helpen bij het overwinnen van de uitdagingen van drukke ondernemers.


Als OBM begrijp ik als geen ander de uitdagingen waar drukke ondernemers dagelijks mee te maken hebben, zoals gebrek aan tijd, stress en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Deze uitdagingen kunnen leiden tot verminderde productiviteit, mindere kwaliteit van werk en het risico op burn-out.


Mijn missie is om deze obstakels te helpen overwinnen en ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen, zoals het opbouwen van een succesvolle onderneming en het bereiken van financiële vrijheid.


Ik werk nauw samen met ondernemers om hun bedrijf te stroomlijnen en de groei te bevorderen, terwijl ik ook zorgdraag voor een gezonde werk-privébalans. Zo help ik ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.


Sales, juridische ondersteuning en meer: wat ik als OBM aanbied.


Als online business manager bied ik een breed scala aan diensten aan om ondernemers te helpen bij het behalen van hun doelen en het laten groeien van hun bedrijf. Een van de gebieden waarop ik gespecialiseerd ben, is sales en juridische ondersteuning. Maar ik bied meer dan dat: ik kan ook helpen bij office management en het gebruik van essentiële oliën van voor stressreductie en mentale weerbaarheid.


Sales en juridische ondersteuning.


In mijn functie als sales consultant en jurist kan ik ondernemers helpen bij het opstellen van overeenkomsten, het beschermen van hun intellectuele eigendom en het voorkomen van juridische problemen. Bovendien kan ik helpen bij het ontwikkelen van een effectieve sales strategie om de omzet te verhogen en de winst te maximaliseren. Door mijn jarenlange ervaring op deze gebieden kan ik ondernemers ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen en het behalen van hun doelen.


Office management.


Als office manager kan ik ondernemers helpen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen, waardoor ze meer tijd overhouden voor hun kernactiviteiten en kunnen focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan helpen bij het opzetten van een efficiënte administratie, het implementeren van tools en systemen voor tijdbeheer en communicatie en het bieden van algemene ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als online business manager ben ik een waardevolle aanvulling op elk team.


Zelfzorg en ontspanning voor ondernemers.


Graag wil ik mijn klanten ook helpen goed voor zichzelf te zorgen. Daarom bied ik naast mijn reguliere diensten ook de essentiële oliën van Young Living aan. Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de juiste balans te vinden tussen werk en privéleven. Juist daarom ben ik ook zo enthousiast over de essentiële oliën van Young Living.

Door het gebruik van deze essentiële oliën van Young Living kun je als drukke ondernemer op een eenvoudige manier werken aan het verminderen van stress, het vergroten van je focus en mentale weerbaarheid. Ik geloof dat het vinden van de juiste balans tussen werk en en zorg voor jezelf essentieel is voor succes!


Bezoek de officiële website van Young Living (Young Living Essential Oils) om meer te weten te komen over essentiële oliën.


Altijd up-to-date: mijn streven naar kennis en expertise als online business manager.


Het is als OBM ontzettend belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sales, juridische zaken en office management. Ik ben dan ook voortdurend bezig met bijscholen en het volgen van cursussen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden en mijn klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Of het nu gaat om het opzetten van een salesstrategie, het opstellen van waterdichte juridische documenten of het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor, als OBM ben ik de rechterhand van mijn klanten en sta ik ze bij met raad en daad.


Meer dan alleen zakelijke dienstverlening.

In deze blog heb ik verteld over hoe ik als OBM ondernemers help groeien op het gebied van sales, juridische aangelegenheden en office management. Maar ook het belang van ontspanning en stressreductie mag niet worden onderschat. Door het gebruik van essentiële oliën van Young Living kun je als drukke ondernemer op een eenvoudige manier werken aan het verminderen van stress en het vergroten van je focus.


"Hulp nodig bij het runnen van je bedrijf? Ontdek hoe ik als online business manager maatwerk ondersteuning bied!


Als OBM begrijp ik dat het runnen van een bedrijf veel tijd en energie kost en dat het soms lastig kan zijn om alle ballen hoog te houden. Daarom bied ik ondersteuning op maat en zorg ik ervoor dat mijn klanten zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn: het laten groeien van hun bedrijf.

Wil je meer weten over mijn diensten als online business manager, of ben je benieuwd naar de verschillende oliën van Young Living en hoe deze jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met me op of bekijk mijn andere blogs voor meer informatie. Samen werken we aan een succesvolle én gezonde toekomst!


Volg mij ook op Instagram.


Comments


bottom of page